naar de kalender
 
 
 

De Woning

Zoals vermeld is alles aanwezig en ontbreekt er niets , dat is hoe vakantie hoort te beginnen. Wij hebben hier veel aandacht aan besteed omdat dit voor ons een prioriteit is.

Wij, twee zusters, zijn een aantal malen naar Spanje gereisd om de voor ons ideale plek uit te zoeken voor de woning.  Die hebben wij gevonden nadat wij op tekening het plan hadden gezien en direct verliefd werden op de woning, de ligging en het super grote zwembad met de gezellige en diverse laagbouw woningen er omheen. Na oplevering, inrichting en er vakantie houden waren we nog steeds heel tevreden over de beslissing die we hadden genomen. Aangezien we niet het gehele jaar hier kunnen zijn hebben we besloten om anderen de mogelijkheid te geven onze woning te kunnen huren. Zoals u verder kunt zien krijgen we altijd hoge waarderingen voor de plek en de woning in al zijn facetten.

In de ochtend kunt u in de zon genieten op uw terras van het ontbijt en het eerste kopje koffie/thee. Onze wijk heet “Las Mariposas” wat vlinders betekent. Deze wijk ligt aan een rustige doorgaande weg waar boodschappen doen op korte afstand is.